Ενημέρωση επί διαφόρων θεμάτων

Ενημερώνουμε τα μέλη για τα παρακάτω θέματα:

 

1. ΚΑΑΥ 2023

    Λαμβάνουμε πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με τις δηλώσεις ΚΑΑΥ παραθεριστικού έτους 2023. Για να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί η αντίστοιχη διαταγή από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ, στην οποία ανήκει η διαχείριση του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.
Εφόσον εκδοθεί η σχετική διαταγή, το Παράρτημα Λάρισας θα ειδοποιήσει τα μέλη του με ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα, με email και viber.

Εκτιμώμενη ημερομηνία έκδοσης διαταγής από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ, στο 1ο δεκαήμερο Απριλίου.

 

2. ΒΟΕΑ

   Σε συνέχεια πολλών τηλεφωνημάτων που έχουμε δεχθεί για το θέμα του ΒΟΕΑ, σας γνωρίζουμε ότι το Παράρτημα είναι αναρμόδιο για  παροχή οδηγιών.  Για τυχόν ερωτήσεις – απορίες, θα πρέπει να απευθύνεστε απευθείας στα κεντρικά (Χαριλάου Τρικούπη 18Α, Αθήνα – Εξάρχεια, Τ.Κ.: 10679 ΑΤΤΙΚΗ, Τηλ.: 210-3633797, 210-3632964 Εσωτ.: 14 ή 15, email: eaasgrammateia@gmail.com) ή στο ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ.

 

3. Ενημερωτικά μηνύματα email

    Το Παράρτημα, ενημερώνει με email, για θέματα ενδιαφέροντος, όσα μέλη έχουν δηλώσει ότι το επιθυμούν,  με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας

   Κατά την αποστολή ομαδικής ενημέρωσης, μέσω email, έχει παρατηρηθεί ότι πολλές φορές, ορισμένα μέλη δεν λαμβάνουν τα σχετικά μηνύματα, λόγω τεχνικής αδυναμίας της υπηρεσίας email, που χρησιμοποιούν (λαμβάνουμε μηνύματα συστήματος, ότι ο mail server δεν λειτουργεί ή ότι η θυρίδα του παραλήπτη είναι γεμάτη ή ότι η διεύθυνση email δεν υπάρχει).

    Επισημαίνεται, για άλλη μια φορά, ότι το Παράρτημα δεν είναι υπεύθυνο για το αν οι παραλήπτες έχουν παραλάβει τα μηνύματα, ούτε μπορούμε να ενημερώνουμε τον καθένα, ιδιαιτέρως, λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού μελών και του περιορισμού χρήσης τηλεφώνου (χρόνος ομιλίας ανά μήνα), που έχει καθορισθεί από τα κεντρικά.

    Ο μόνος εγγυημένος επίσημος τρόπος ενημέρωσης των μελών, είναι η επίσκεψη στον παρόντα ιστότοπο (eaaslarisas.eu), όπου δημοσιεύονται ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν τα μέλη μας.

    Προτρέπουμε όλα τα μέλη να εγγραφούν στην ομάδα VIBER του Παραρτήματος, για άμεση ενημέρωση, στο κινητό τηλέφωνό τους. Απαιτείται η χρήση smartphone με εγκατεστημένη την εφαρμογή Viber.

 

4. Δραστηριότητες Παραρτήματος Λάρισας.

    Λόγω ερωτημάτων που δεχόμαστε από μέλη, σχετικά με την πραγματοποίηση διαφόρων δραστηριοτήτων (γιορτές, ταξίδια, εκδρομές), διευκρινίζεται ότι δεν ισχύει καμιά φήμη, η συζήτηση, για οποιοδήποτε θέμα, αν δεν δημοσιευθεί σχετική ανακοίνωση στον παρόντα ιστότοπο.

 

5. Γραμματοκιβώτιο

    Έχει τοποθετηθεί γραμματοκιβώτιο, έξω από το γραφείο του Παραρτήματος, στον 5ο όροφο, όπου μπορείτε να τοποθετείτε έγγραφα, που προορίζονται για μας.

 

 

για το ΤΣ ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας

Σχης (ΤΘ) ε.α. Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Αντιπρόεδρος