Διάψευση δημοσιεύματος Εφημερίδας “Ελευθερία”

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού
Παράρτημα Λάρισας

Δελτίο Τύπου 16-02-2023

         Την 16 Φεβ 2023 η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας δημοσίευσε, στη στήλη “Ψιθυριστά και άλλα”, το παρακάτω κείμενο:

Η γραμμή
* ΖΕΣΤΑΜΑ ξεκίνησε ο Δημ. Γεωργάκης, άρχισε μάλλον τις προπονήσεις για τις δημοτικές εκλογές. «Ήδη», ανακοινώνει ο συνταγματάρχης, «αρχίσαμε με τον πρόεδρο των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Βλάχο, εκστρατεία για τις εκλογές του κλάδου που γίνονται τώρα την Κυριακή 19 του μηνός». Και αποκαλύπτει πως δίνεται γραμμή στους απόστρατους του Νομού Λάρισας, που έχουν δικαίωμα να βάλουν μέχρι 4 σταυρούς, να ψηφιστούν κατά σειρά ως μέλη, οι αντιστράτηγος Κονταρίδης Χρήστος, αντιστράτηγος Αθανασίου Άγγελος, αντιστράτηγος Σταχούλης Κυριάκος και υπλγός Στέφος Ευάγγελος, «για να εκλεγούν οι καλύτεροι» λέει.
Ζ.

Το παραπάνω κείμενο είναι απολύτως ψευδές, δυσφημιστικό και συκοφαντικό και δεν γνωρίζουμε τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί.

Ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ, καλώ τα μέλη στις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου 2023, να ψηφίσουν κατά συνείδηση τους υποψηφίους της αρεσκείας τους, χωρίς να επηρεάζονται από τέτοιου είδους ψευδή δημοσιεύματα, τα οποία, προφανώς, δεν είναι τυχαία, αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και ταυτόχρονα πλήττουν την αξιοπιστία της εκλογικής διαδικασίας για ανάδειξη ΔΣ της ΕΑΑΣ.

Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ καλείται να αποκαταστήσει την σε βάρος μου προσβολή, άμεσα και πριν από τις 19 Φεβ 2023 (ημέρα εκλογών της ΕΑΑΣ), με  τη δημοσίευση στην εφημερίδα κειμένου, με το οποίο θα ανακαλούνται στο σύνολο τους οι παραπάνω άθλιες, ψευδείς, παράνομες και συκοφαντικές για το πρόσωπό μου αναφορές σας, καθώς και να μου κοινοποιήσετε το αντίστοιχο δημοσίευμα επανόρθωσης και αποκατάστασης.

Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Βλάχος
Πρόεδρος Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ