Εξώδικος Πρόσκλησις

       Η Ε.Α.Α.Σ., τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, κοινοποίησε στους δημοσιογράφους Νίκο Μπογιόπουλο, Μανώλη Κοττάκη και στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 εξώδικο δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία.

       Το  αίτιο  της  προαναφερθείσας  ενέργεια  της  Ε.Α.Α.Σ.,  είναι  η  κατασυκοφάντηση  της  Ενώσεώς  μας  από  τον  δημοσιογράφο  Ν. Μπογιόπουλο, σε εκπομπή του μαζί με τον Μανώλη Κοττάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

       Εκεί, ενώπιον απεριόριστου αριθμού ακροατών του ραδιοφώνου, ο κ. Μπογιόπουλος χαρακτήρισε τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. με ιδιάζουσα χυδαιότητα και ψευδολογία, αποκαλώντας μας «αλήτες απόστρατοι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών», αποδίδοντάς μας ψευδείς και ανυπόστατες ενέργειες, ότι δηλαδή οργανώνουμε «γιορτές μίσους», ότι αποκαλούμε τον εμφύλιο της εποχής εκείνης ως πόλεμο «κατά των ληστοσυμμοριτών», ότι τέλος επιδεικνύουμε φασιστική νοοτροπία, ότι είμαστε φασίστες και ότι παραβαίνουμε τον νόμο.

     Τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορούν και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες διότι προσβάλλουν όλους τους συναδέλφους – μέλη της Ενώσεως, αλλά και τις ορφανικές οικογένειες, που βιώνουν την οδύνη και τις δυσκολίες της απώλειας μέλους τους και ταυτόχρονα  σπιλώνεται η μνήμη τους από ραδιοφώνου.

     Η Ε.Α.Α.Σ., σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος και αποκατάσταση της αλήθειας, θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο και δυνατότητα που προσφέρεται από το Δίκαιο για να την επιβάλει.

       Για να δείτε την Εξώδικη Πρόσκληση  ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΏ

      Για να ακούσετε το ηχητικό απόσπασμα της Ραδιοφωνικής εκπομπής που αναφέρεται η Εξώδικος Πρόσκλησις ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΏ