‘Εναρξη Λειτουργίας θερινής Λέσχης Αξκών Φρουράς Λάρισας

Αγαπητά μέλη,

Σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν δγής της 1ης Στρατιάς, η θερινή ΛΑΦΛ θα ξεκινήσει τη λειτουργίας της, από την Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020.

Επισημαίνεται ότι για την είσοδο στο Στρατόπεδο “Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα”, απαιτείται η επίδειξη της ταυτότητας, μέλους ΕΑΑΣ για τα ε.α Στελέχη και θα πραγματοποιείται καταγραφή όλων των εισερχομένων από τα όργανα της Β΄Πύλης (Ηρώων Πολυτεχνείου – Μεταμόρφωση).

Επίσης τονίζεται ότι, σύµφωνα µε τις επιβαλλόµενες υποχρεώσεις από τις αποφάσεις κυβερνητικών οργάνων, στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών µέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό (Covid-19), για τη θερινή περίοδο έτους 2020, ο προγραµµατισµός, ο χρόνος και τρόπος λειτουργίας της θερινής ΛΑΦΛ καθίσταται δυναµικός και ενδέχεται να τροποποιείται, µε βάση τα εφαρµόζονται υγειονοµικά δεδοµένα που θα ισχύουν κάθε φορά για χώρους συνάθροισης κοινού.

Θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισµός και να τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις µεταξύ των ατόµων. Οι επισκέπτες πρέπει να συµµορφώνονται πλήρως στις υποδείξεις των οργάνων της ΛΑΦΛ

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Εκ του ΤΣ/ΕΑΑΣ Παράρτημα Λάρισας